Menu

Despre Noi

Prezentare S.C. Magistra Farm S.R.L. Dorohoi

          Societatea Magistra Farm s-a înființat în octombrie 2004 având ca obiect principal de activitate „comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate” (cod CAEN 4773) având sediul social în Municipiul Dorohoi, județul Botoșani.
          Primul punct de lucru, deschis în martie 2005, a fost o farmacie în Orașul Darabani, în luna următoare s-a încheiat și contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate, contract care s-a perpetuat până în prezent.
          În decembrie 2005 societatea a deschis un punct de lucru în localitatea Broscăuți având ca obiect principal de activitate „comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate”.
          Tot în decembrie 2005 societatea a deschis un punct de lucru în orașul Darabani având ca obiect de activitate “Comerț cu amănuntul al calculatoarelor, unităților periferice și software-ului în magazine specializate” (cod CAEN 4741).
          În februarie 2007 Magistra Farm vinde societății Magistra Computers stocul de marfa și îi închiriază spațiul din Darabani în care funcționa activitatea “Comerț cu amănuntul al calculatoarelor, unităților periferice și software-ului în magazine specializate”, și închide punctul de lucru.
          În noiembrie 2008 societatea deschide în Dorohoi un punct de lucru – Drogherie – având ca obiect principal de activitate „comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate”.
          În septembrie 2012 societatea deschide un punct de lucru în localitatea Pomîrla având ca obiect principal de activitate „comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate”.
          În martie 2013 Magistra Farm vinde societății Magistra Trei „Fondul de comerț” al Drogheriei din Dorohoi.
          În noimbrie 2013 societatea deschide un punct de lucru în localitatea Braiești având ca obiect principal de activitate „comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate”.
          În august 2015 societatea deschide un punct de lucru în localitatea Viișoara având ca obiect principal de activitate „comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate”.
          În martie 2016 societatea cumpără „Fondul de comerț” de la societatea Farmador și deschide un nou punct de lucru – Farmacie în Municipiul Dorohoi.


          Obiectivul societății noastre este de creștere continuă a calității serviciilor oferite pacienților noștri prin :

  • perfecționarea continuă a întregului personal medical;
  • gama diversificată și lărgită a portofoliului de medicamente;
  • modernizarea spațiilor;
  • prețuri corecte;
  • seriozitate;
  • promptitudine;
  • reduceri și cadouri pentru clienții noștri.